World War 3 Key Kopen. World War 3 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop World War 3 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key World War 3 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs voor een World War 3 sleutel is € 12.33

World War 3 is een multiplayer first person shooter, of kort gezegd FPS. HEt spel is gesitueerd in een globaal conflict waar slimme tactieken, gecoördineerde teamwork en natuurlijk wapens centraal staan.

De gevechtstechnieken van World War 3 zijn gebaseerd op levensechte veldslagen. De locaties in de game zijn ook gebaseerd op echte plaatsen op de aardbol.
Dit alles zit verpakt in twee interessante game modes.

Waar wacht je nog op? Het leger heeft jouw tactische versterking nodig!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download World War 3 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel World War 3 op Keysforgames.nl