World of Horror Key Kopen. World of Horror Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over World of Horror

Vergelijk prijzen en koop World of Horror key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key World of Horror rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

World of Horror is een avontuurlijke, horror, RPG video game dat is gemaakt door panstasz en is gepubliceerd door Ysbryd Games.

In World of Horror word je als speler uitgedaagd om een aantal griezelig en ongebruikelijke verschijnselen te onderzoeken die met steeds meer regelmaat lijken plaats te vinden in het kleine dorpje van Shiokawa. Met een turn-based combat systeem heb je genoeg kans om achter alle gruwelijkheden te komen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download World of Horror tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel World of Horror op Keysforgames.nl