World of Castles CD Key code kopen

World of Castles is een stratigisch spel dat zich afspeelt in de middeleeuwen en online gespeeld wordt. Het spel is geproduceerd en ontwikkeld door Hammer Games. De release van World of Castles vond plaats op 16 september 2017.

In het spel begin je met een klein aantal blokken die je kunt gebruiken om je allereerste kasteel te bouwen. Ontwikkel na het bouwen van je eerste kasteel je vaardigheden en verdien geld met gevechten. Met het verdiende geld kun je blokken kopen die je kunt gebruiken voor het uitbreiden van je kasteel. Breid je kasteel uit en ontgrendel nieuwe blokken en bouwmogelijkheden in World of Castles.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download World of Castles tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel World of Castles op Keysforgames.nl