Workers & Resources Soviet Republic Key Kopen. Workers & Resources Soviet Republic Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Workers & Resources Soviet Republic

Vergelijk prijzen en koop Workers & Resources Soviet Republic key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Workers & Resources Soviet Republic rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Workers & Resources Soviet Republic is een simcity achtige game waarin het dus de bedoeling is om een stad te bouwen. In dit spel gebeurt dat in het Sovjet republiek. Het doel van het spel Workers & Resources Soviet Republic is om van een arm land een rijk land te maken.

Gameplay

In het spel Workers & Resources Soviet Republic is het dus de bedoeling om het land welvarend te krijgen. Je begint met niets en het is de bedoeling om een land te bouwen. Dit doe je door middel van de verschillende categorieën aan gebouwen te planten. Een land heeft verschillende aspecten nodig om welvarend te worden. Zo is het belangrijk dat de economie van het land goed loopt, dat de inwoners tevreden zijn, maar ook dat de infrastructuur van het land netjes gebouwd wordt. De inwoners van het land moeten tevreden zijn, maar natuurlijk ook aan het werk gezet worden. Wanneer de inwoners ervoor zorgen dat er gemijnd wordt en dat de gewassen goed verzorgd worden. Kun je dit gebruiken om producten te kopen of om te investeren in nieuwe gebouwen.

Doelen

Het doel van het spel is dus om een welvarende republiek neer te zetten. Dit kun je op verschillende manieren doen. Je kan er voor kiezen om het land producten te laten maken en gewassen te laten kweken en deze weer te verkopen. Je kan er ook voor kiezen om het land zichzelf te laten verzorgen. Je kan dan toekijken om te zien of het land uit zichzelf alles gaat oppakken en welvarend wordt. Mocht je graag alleen willen bouwen dan is er nog een modus waarin je ongelimiteerd geld hebt en dus naar hartelust kunt bouwen zonder dat je ooit geld te kort zal komen.

Het spel speelt zich af in de jaren 60 tot de jaren 90 en alles is daar ook op aangepast. Je zult zien dat de auto’s die in het spel voorkomen uit deze jaren zijn en ook de rest van het scenario aangepast is op de tijd waar het zich in afspeelt.