Wolfpack Key Kopen. Wolfpack Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Wolfpack

Vergelijk prijzen en koop Wolfpack key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Wolfpack rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Wolfpack is een onderzeese simulator uit de Tweede Wereldoorlog van Brøderbund. Het simuleert gevechtsacties tussen wolvenroedels van Duitse U-boten en konvooien van geallieerde torpedojagers en koopvaardijschepen in de Slag om de Atlantische Oceaan.

De speler kan kiezen om beide zijden te besturen, waarbij de computer de vijandelijke schepen bestuurt. Op elk moment kan de speler het bevel voeren over elk vaartuig in zijn groep, inclusief tankers en vrachtschepen die elk een enkel kanon dragen. Elk vaartuig kan worden ingesteld om op koers te blijven of in rust te blijven, of om onder computerbesturing te handelen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Wolfpack tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Wolfpack op Keysforgames.nl