Wolfenstein The New Order Key Kopen. Wolfenstein The New Order Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Wolfenstein The New Order

Vergelijk prijzen en koop Wolfenstein The New Order key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Wolfenstein The New Order rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Wolfenstein is een legendarische naam binnen het genre van first-person shooters. Het origineel, Wolfenstein 3D, liet de speler al in 1992 een game spelen door de ogen van de personage. Anno 2014 is Wolfenstein: The New Order het zevende spel uit deze serie. De game is ontwikkeld door MachineGames en uitgebracht door Bethesda Software en geschikt voor de Playstation 3 en 4, de Xbox 360 en Xbox One en Windows computers. Alle Wolfenstein games hebben de strijd tegen de nazi’s als thema.

In The New Order is de Tweede Wereldoorlog door Duitsland gewonnen en speelt de game zich af in het jaar 1960. De veteraan uit de vorige serie B.J. Blazkowicz, gaat ook nu de strijd aan met het kwaad uit het verleden.

Een shooter met verschillende stijlen

In Wolfenstein; The New Order krijgt de speler gevarieerde levels voorgeschoteld. De sfeer van de jaren ’60 krijgt ondersteuning door enkele psychedelische elementen en een bijpassende soundtrack. Na enkele levels krijgt de speler ondersteuning van een groep rebellen die beschikken over een geheel eigen karakter. De levels zijn erg groot, zeker voor het genre first-person shooter. Tijdens het spel zijn er regelmatig thema’s terug te vinden die bekend voorkomen uit de oude Wolvenstein games. Te tegenstanders beschikken over een pittige A.I, en geven veel weerstand, waardoor er voor de speler veel uitdagende momenten voor handen zijn.

Naast het hoofdverhaal zijn er diverse sidequest beschikbaar waarmee inzichtelijke artikelen beschikbaar komen over de winst van de nazi’s in de Tweede wereldoorlog. Ook zal Anya tevoorschijn komen, een personage met voorkeur voor de liefde. Naast het behalen van de diverse levels verzamelt de speler onderweg diverse waardevolle voorwerpen. Opvallend zijn de Duitse LP’s die vervolgens op een platenspeler te beluisteren zijn. Er is geen multiplayer beschikbaar waardoor het spel bedoeld is voor 1 speler.