Wolfenstein Cyberpilot CD Key code kopen

Wolfenstein: Cyberpilot is de eerste Wolfenstein game die exclusief is ontwikkeld om te spelen met virtual reality. De game is ontwikkeld door Machine Games en zal in 2019 worden uitgebracht door Bethesda Software voor de PC en Playstation VR. Het is een shooter die door het gebruik van virtual reality een nog realistische beleving zal geven.

De game speelt zich af in het Parijs van 1980. De stad is veroverd door de nazi’s en het is jouw taak om het Franse verzet te helpen de stad te bevrijden. Je personage is een van de beste hackers uit de stad en je gebruikt deze gave om op afstand de macht over te nemen van de diverse Nazi oorlogsmachines. Kruip bijvoorbeeld in de huid van de vuurspuwende Panzerhund en vecht je een weg door de straten van de Franse Hoofdstad. Je bent een cyberpilot die een spoor van dode nazi’s zal achterlaten. Met drones verken je de omgeving en maak je een plan. Uitgerust met een laser wordt het een tactisch wapen. Gebruik een dropship om extra troepen op het slagveld te krijgen. Versla de krachtige Zitadelle, de krachtige robot met zijn vele wapens en bepantsering.

Deze Wolfenstein virtual reality game is gebaseerd op het derde deel van de Wolfenstein serie: Wolfenstein Youngblood en zal als alleen als stand-alone gamete spelen zijn. De 3d spelomgeving heeft veel kenmerken van de eerdere episodes uit deze reeks. Het is een first person action shooter waarin de tegenstanders herkenbaar zijn uit het spel Wolfenstein 2, waarbij de vele rode banieren met hakenkruizen kenmerkend zijn voor het level designs.