Wolcen Lords Of Mayhem Key Kopen. Wolcen Lords Of Mayhem Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Wolcen Lords Of Mayhem

Vergelijk prijzen en koop Wolcen Lords Of Mayhem key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Wolcen Lords Of Mayhem rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Wolcen Lords of Mayhem is een zeer populair spel waarin actie, avontuur en rolspel wordt gemixt. Het videospel is uitgegeven door Wolcen Studios en Windows is februari 2020. Jean Gabriel Raynaud en Cedric Baravaglio zijn de twee mannen die voor de muziekeffecten hebben gezorgd in het spel. Het spel bevat een donker fantasie thema waarin een verhaallijn bestaat van drie bedrijven. In deze verhaallijn verkennen de spelers het spel en krijgen veel tools waardoor ze missies kunnen behalen. Deze missies zijn bijvoorbeeld monsters bevechten en veel geld verzamelen.

De inhoud van het spel
Je bent één van de drie overlevenden na de slachting in Castagath. Je bent gered door de belangrijke Heimlock. Op jonge leeftijd werd je speler getraind in een militair kamp om de bovennatuurlijke monsters te kunnen verslaan. Je had ook een kans om te kunnen profiteren van Heimlock zijn advies en training, dit deed je samen met je vrienden van vroeger Valeria en Edric. Deze kinderen heten ook wel ‘de kinderen van Heimlock.’ Tot van kort was alles helemaal goed tot de broederschap van Dawn het kamp Crimson Keep geïnfiltreerd heeft. Dit is een mysterieus republiek fort ook wel genoemd als de ‘red wastes’. Ondanks dat het doel van de aanval niet helemaal duidelijk is wordt de oorlog verklaart aan het broederschap. Onder leiding van de belangrijke man Heimlock zelf, worden de troepen naar de kust van ‘wrecks’ gestuurd om daar het kamp van de broers te kunnen veroveren. Jij bent samen met Valeria en Edric deel van de operatie Dawnbane, onder de bescherming van Justicar Maëlys.

Eigen ontwikkelingen
Doordat er een enorm grote variëteit is in de soort wapens en de combinaties van werkwijzen kan ju karakter zich compleet zelf ontwikkelen, er zijn dus geen vaste combinaties die je moet kiezen. In Wolcen bepalen de wapens die je kiest jouw ontwikkelingen en je vaardigheden.

Je hebt drie types van bronnen waar je je informatie vandaan kan halen als je het spel speelt. Rage en Willpower hebben veel interactie met elkaar door het “Resource Opposition System”. Stamina laat je een dodge roll gebruiken waardoor je gevaar kan ontwijken en sneller kan reizen. Dit kan enorm handig zijn.

Je hebt veel verdediging items. Zo zijn er veel zeldzame maar ook magische producten die je kan gebruiken zodat je jezelf ultiem kan beschermen. Je kan hierdoor de regels breken en nieuwe mogelijkheden openen met unieke producten.

Snelle ontwikkelingen
Je hoeft in het spel dan ook niet lang op hetzelfde niveau te blijven met je karakter. Het karakter kan zichzelf snel ontwikkelen en meer punten verdienen door het kiezen van unieke combinaties maar ook door het ontwikkelen van de vaardigheden. Zo kan je je type veranderen en meer functies toevoegen. Niet alleen dat maar je kan ook de complete vaardigheden veranderen waardoor je een nog sneller, sterker en unieker type karakter krijgt. De opties zijn eindeloos in Wolcen Lords of Mayhem.

Hersenkrakend spel
Het spel is ook niet alleen simpelweg doden of gedood worden. Je moet goed opletten naar alles wat er gezegd en gedaan wordt zodat je precies weet wat je vijand van plan is. Het spel is dus niet alleen het vechten maar ook de hele strategie er om heen is enorm belangrijk om een strategisch gevecht te kunnen winnen.

Variatie aan kledingkeuze
Ook voor de spelers die weg zijn van de leuke kledingkeuze van het karakter is dit spel enorm leuk aangezien je je eigen kledingstijl kan toepassen op jou karakter. Je kan je hele uiterlijk aanpassen op jouw wensen door de haarkleur te veranderen maar ook de kleding of de wapens.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Wolcen Lords Of Mayhem tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Wolcen Lords Of Mayhem op Keysforgames.nl