Wizard of Legend Key Kopen. Wizard of Legend Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Wizard of Legend

Vergelijk prijzen en koop Wizard of Legend key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Wizard of Legend rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Contigent99’s nieuwe indie game Wizard of Legend is een no-nonsense, actievolle kijk op tovenarij. Het spel legt de nadruk op hele precieze bewegingen en slimme combo’s van spreuken in een rogue-achtige kerkercrawler met meer dan honderd unieke spreuken en relikwieën.

Alles over het Wizard of Legend

Wizard of Legend is een snelle kerkercrawler met rogue-achtige elementen, die de nadruk legt op dynamische magische gevechten. Door heel erg snel te bewegen en zelfs nog sneller gebruik te maken van spreuken, kun je zelf magische spreuken in elkaar zetten om verwoestende combinaties tegen je vijanden te ontketenen!

Gameplay

Vecht je een weg door elke uitdaging door krachtige en magische vijanden te verslaan! Verzamel waardevolle spreuken en relikwieën en bouw een magische arsenaal op in jouw speelstijl! Beheers meesterschap over de magie door toverspreuken samen te voegen om verwoestende magische combinaties te maken! Confronteer en versla raadsleden in magische gevechten om een ware Wizard of Legend, ofwel een Tovenaar van de Legende, te worden!

Specificaties

Wizard of Legend is beschikbaar sinds 15 mei 2018 voor Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One en voor computer: op Windows (vanaf Windows 7), Mac OS X (vanaf Mac OS X 10.9), Steam OS en Linux (vanaf Ubuntu 16.04).
Het spel is uitgegeven door het jonge Amerikaanse game development duo genaamd Contingent99. Wizard of Legend is hun eerste spel en is een ware indie game en daarom ook beschikbaar in de Humble Bundle.