WildStar CD Key code kopen

Wildstar is een fantasy-spel waarbij de speler zich op een fictieve planeet bevind. Op deze planeet is een bijzonder ras, de Eldan aanwezig en zij trachtten een superieur en perfect wezen te creëren maar het resultaat blijkt net andersom. Het wezen, wat de Entiteit genoemd wordt blijkt kwaadaardig en een poging om het te vernietigen leidde enkel tot het uitsterven van de Eldan. Mensen van een andere planeet waarmee de Eldan contact hadden starten een geloofsovertuiging op basis van de Eldan en hun planeet en zo worden de mensen verdeeld in twee groepen: de ballingen, die de planeet willen controleren en beheersen en de Dominion die de planeet als heilige grond beschouwen en de ballingen als ‘godslasteraars’ zien. Vervolgens wordt de ‘verlaten’ planeet ontdekt door een ontdekkingsreiziger en die raakt verwikkeld in een strijd met de Ballingen, de Dominion en de Entiteit.

Speciale eigenschappen van het spel

De speler moet zelf een karakter aanmaken waarmee hij/zij het spel wil spelen. Dit karakter bezit enkele eigenschappen zoals het kunnen lopen, springen en flitsen. Het karakter moet worden getraind in gevechten en races om uiteindelijk de wereld te controleren en vrede te laten heersen. Het spel wordt online gespeeld en dus kan het ook gebeuren dat je als speler uitkomt tegen een andere speler die online is. Het is mogelijk deel te nemen aan georganiseerde gevechten die vervolgens ook plaatsvinden in arena’s.

Productie en verkoop

De productie werd gedaan door Carbine Studios en het spel werd in 2014 uitgegeven door NCSoft voor Microsoft Windows computers. De muziek werd gecomponeerd door Jeff Kurtenacker. Het spel is gratis te spelen via het internet en kan makkelijk worden gevonden via zoekmachines als Google. Dat het spel gratis aangeboden zou worden werd pas beslist en bekendgemaakt in mei 2015, ruim anderhalf jaar na de eerste uitgave van
het spel.