White Noise 2 CD Key code kopen

White Noise 2 is een avontuurlijk en strategisch horror spel waarin je als deel van een onderzoeksgroep de controle hebt over een aantal gruwelijke schepsels. Het spel is geproduceerd en ontwikkeld door Milkstone Studios. De release van White Noise 2 vond plaats op 7 april 2017.

White Noise 2 is het opvolgende deel van White Noise online. In het spel kun je gemakkelijk samen met bekenden spelen wat het spel alleen maar bloedstollender maakt. Verken de omgeving en zorg ervoor dat je niet verdwaal. Je weet maar nooit wat je in het donker zult tegenkomen, voorzichtigheid is geboden tijdens jouw verkenningstochten.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download White Noise 2 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel White Noise 2 op Keysforgames.nl