What Remains of Edith Finch Key Kopen. What Remains of Edith Finch Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over What Remains of Edith Finch

Vergelijk prijzen en koop What Remains of Edith Finch key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key What Remains of Edith Finch rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Kom kijken in de duisternis

Mijn naam is Edith Finch en ik ben een 17-jarig meisje met een probleem: mijn familie, die minstens drie generaties teruggaat, heeft de gewoonte om jong te sterven. Echt jong. De meeste halen het niet uit de kindertijd; mijn moeder Dawn, die 48 jaar was, was een uitbijter. Alleen Edie, mijn overgrootmoeder, sloeg tegen de trend in. Toevallig of niet, ze was ook de kroniekschrijver van de Finch-familiegeschiedenis, wiens vreemde verhalen onherroepelijk verweven zijn met het uitgestrekte, bizarre landgoed dat de clan tientallen jaren huisvestte. En nu, aan het begin van What Remains of Edith Finch, ben ik de laatste die nog over is – en ik ben thuisgekomen om hun geheimen op te sommen en de waarheid te leren over de Finch-familievloek.

Niets is wat het lijkt

Het spel begint als een Gone Home-achtige verkenning naar een leeg Pacific Northwestern-huis. Het meest opvallende aan het Finch landhuis is hoe normaal het allemaal lijkt. Het ziet eruit als een huis waarin mensen daadwerkelijk hebben gewoond, in de juiste proporties zijn gebouwd en op een geheel mondaine manier zijn ingericht, zij het met meer boeken dan je zou verwachten. De verzegelde kamers, met dank aan Ediths moeder, zijn weliswaar vreemd, maar op een manier die spreekt van excentriciteit in plaats van iets sinisters. Terwijl ik ronddoolde, dacht Edith terug aan de bergen vis in blik in de keuken, of aan de oorsprong van de stenen in de open haard die de woonkamer domineerde. Het leek allemaal veilig en onopvallend, zoals de eerste stappen in een coming-of-age verhaal over een jonge vrouw die haar familie voor het eerst zag als een volwassene.

Unieke eigenschappen

  • Wat Remains van Edith Finch is een verhalende avonturengame voor genre tegenstanders. Dankzij de fantasierijke en gevarieerde gameplay doen spelers veel meer dan alleen rondlopen en objecten observeren. Gamep>lay presenteert altijd een nieuwe draai. Soms wordt zelfs de behendigheid uitgedaagd, wat zelden voorkomt in deze manier van spelen. De wonderbaarlijk verteld Finch-verhalen versterken de intrigerende premisse en sommige verhalen zullen bij vele spelers blijven hangen.