West of Dead Key Kopen. West of Dead Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over West of Dead

Vergelijk prijzen en koop West of Dead key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key West of Dead rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

West of Dead is een schietspel dat zich in een duistere en mysterieuze wereld afspeelt. De game is ontwikkeld door Upstream Arcade en wordt uitgebracht door Raw Fury.

Je kruipt in de huid van William Mason, een ondode vechtersbaas die razendsnel zijn pistolen kan afvuren. Zoek dekking op de juiste momenten en ga de actie tegemoet wanneer de vijanden een fout maken. De game speelt zich af in Purgatory, een nogal vreemde stad in het Wilde Westen dat is ingepalmd door heksen en tal van andere monsters. William gaat het mysterie van deze vreemde plek uitzoeken. Iedereen die zijn pad doorkruist zal het niet kunnen navertellen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download West of Dead tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel West of Dead op Keysforgames.nl