Weapon Shop Fantasy Key Kopen. Weapon Shop Fantasy Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Weapon Shop Fantasy

Vergelijk prijzen en koop Weapon Shop Fantasy key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Weapon Shop Fantasy rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Weapon Shop Fantasy is een avontuurlijk stimulatiespel waarin jij jouw eigen wapenhandel bezit. Het spel is ontwikkeld door DigDog Studio en is uitgegeven door INDIECN. De release van Weapon Shop Fantasy vond plaats op 26 februari 2017.

In het spel maak jij jouw eigen wapens die je ook met magie kunt besprenkelen. In jou shop kun je personeelsleden inhuren om specifieke taken voor jouw te verrichten. Daarnaast kun je ze aanmoedigen om hun vaardigheden te ontwikkelen en nieuwe taken uit te voeren. Combineer de training van het personeel met vijandelijke veldslagen, verzamel materialen en ontgrendel vaardigheden om je gemaakte wapens steeds krachtiger te maken.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Weapon Shop Fantasy tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Weapon Shop Fantasy op Keysforgames.nl