We Happy Few Key Kopen. We Happy Few Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over We Happy Few

Vergelijk prijzen en koop We Happy Few key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key We Happy Few rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Deze zomer komt We Happy Few uit naar consoles en de pc. Een kleurrijk spel met meer dan 200 te gekke personages.Overleven, bouwen en ontdekken in een grote open wereld.

De groep

Het spel draait om je plekje vinden in een groep. Of juist heerlijk buiten de boot vallen. Je bent een van de drie hoofdrolspelers, wiens verhalen elkaar opvolgen. Je woont in een alternatieve realiteit, waarin Duitsland de tweede wereldoorlog heeft gewonnen, maar zich uiteindelijk heeft teruggetrokken. Een gekke wereld blijft achter, waar je speler zich in Engeland staande moet houden.

Kleurrijk

We Happy Few is op het oog een gezellige game met veel kleur en oog voor detail. De wereld is een grote blije speeltuin. Mensen zijn onder invloed van een drug “Joy” die ze erg vrolijk maakt. Ze doen er echter alles aan om vooral maar vrolijk te blijven. Er is dus ook veel weerstand tegen alles en iedereen die de perfecte wereld probeert te ondermijnen. Je hoofdrolspelers echter, weten wat de gevolgen zijn van Joy en willen ontsnappen uit deze neppe wereld. Ze keren zich dus tegen de groepsdruk en gaan ervandoor.

Overleven en bouwen

Om Wellington te ontvluchten, moet je zien te overleven tussen de inwoners die er alles aan zullen doen om je vooral aan de Joy te krijgen en je te laten conformeren aan de groep. Je zult dus moeten vechten, je weg moeten vinden in een grote open wereld en je gebruiksvoorwerpen moeten bouwen. Snel zul je merken dat het gebruik van Joy niet beperkt is tot Wellington, maar dat het wereldwijd in het drinkwater zit. Je moet dus niet alleen zorgen voor je vaardigheden, maar ook je gezondheid en survivalskills.

We Happy Few is een game die je uren kan bezig houden. Hou de game dus in de gaten!