WE ARE FOOTBALL Key Kopen. WE ARE FOOTBALL Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over WE ARE FOOTBALL

Vergelijk prijzen en koop WE ARE FOOTBALL key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key WE ARE FOOTBALL rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

We Are Football is een managementspel voor voetbalteams, ontwikkeld door Winning Streak Games en uitgegeven door THQ Nordic.

We Are Football zet in op een meer rationele wereld van voetbalmanagement en meer rollenspellen. Concurrenten met spreadsheets kunnen onder de indruk zijn van de uiterst gedetailleerde simulaties. Als manager en coach van We Are Football ontdek je de laatste trends in de voetbalwereld en beleef je spannende sublimaties op de bank en achter de schermen bij je favoriete club. Voor het eerst in de geschiedenis heeft dit moderne voetbalmanagerspel ook een damesvoetbalmodus, die precies dezelfde functies heeft als herenvoetbal, terwijl het veel unieke gameplay-elementen biedt. Elke beslissing die u neemt, groot of klein, wordt onmiddellijk opgevolgd. Je zult je deadlines in het spel met succes moeten regelen, en je zult alleen succesvol zijn in de club als je goed samenwerkt met je collega’s.

Speel We Are Football en ontdek een fantastische wereld!