WARRIORS OROCHI 4 The Ultimate Upgrade Pack Key Kopen. WARRIORS OROCHI 4 The Ultimate Upgrade Pack Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over WARRIORS OROCHI 4 The Ultimate Upgrade Pack

Vergelijk prijzen en koop WARRIORS OROCHI 4 The Ultimate Upgrade Pack key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key WARRIORS OROCHI 4 The Ultimate Upgrade Pack rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

WARRIORS OROCHI 4: The Ultimate Upgrade Pack is het nieuwste deel uit de ‘WARRIORS OROCHI’-serie, ontwikkeld door Koei Tecmo en Omega Force, te gebruiken met Microsoft Windows, Playstation 4, X-box One en Nintendo Switch.

In deel 4 van deze serie is er een nieuwe dreiging opgedoemd in de wereld, nadat het oorspronkelijke kwaad Orochi is uitgeschakeld. De hoofdrolspelers zijn onderverdeeld in vier partijen, met ieder een leider. Zij nemen het op tegen een Griekse god, die door magische armbanden te veroveren de wereld wil herstructureren. In deze upgrade zijn er aanvullende krachten beschikbaar, zoals magische aanvallen. De krachten van de goden kunnen ook tegen hen gebruikt worden. Er zijn nieuwe personages toegevoegd, zoals Gaia en Hades. In totaal kan je nu kiezen uit 170 karakters om mee te spelen.

Deze upgrade is niet te spelen zonder de basisgame WARRIORS OROCHI 4.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download WARRIORS OROCHI 4 The Ultimate Upgrade Pack tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel WARRIORS OROCHI 4 The Ultimate Upgrade Pack op Keysforgames.nl