Warlords Awakening CD Key code kopen

Warlords’s awakening is een avontuurlijk MMORPG game gemaakt door ontwikkelaar YNK Korea met als uitgever Playwith interactive inc.

Dit spel, een remake van ELOA. In het spel kun je kiezen uit verschillende classes. Het doel van het spel is om een elite lord te worden echter moet je daarvoor vele honderden verschillende monsters voor afslachten. Het spel kan gelukkig gespeeld worden met anderen waardoor het een stuk makkelijker word om je uiteindelijke doel te bereiken. Veel plezier met spelen!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Warlords Awakening tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Warlords Awakening op Keysforgames.nl