Warhammer Vermintide 2 Key Kopen. Warhammer Vermintide 2 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Warhammer Vermintide 2

Vergelijk prijzen en koop Warhammer Vermintide 2 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Warhammer Vermintide 2 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Actie na actie

Warhammer: Vermintide 2 is het vervolg op Vermintide. Het biedt co-op voor de eerste persoon met melee-actie. In de eindtijd van de Warhammer-wereld worden spelers geconfronteerd met onnoemelijke vijandige hordes in een wanhopige strijd om het rijk te redden van verwoesting. Spelers kiezen een carrière voor hun held, beklimmen de talentboom, kiezen uit een breed scala aan unieke wapens en uitrusting en hakken door de gelederen van de monsterlijke indringers. De vijf Heroes van Übersreik zijn terug voor meer bloedspattende veldslagen tegen overweldigende kansen. De 15 unieke carrières bieden verschillende speelstijlen en voegen variatie en diepte toe aan de voortgang van het personage. Elke carrière heeft een individuele talentboom, actieve en passieve vaardigheden en toegang tot unieke wapens en uitrusting.

Unieke eigenschappen

 • Level up om nieuwe talenten, vaardigheden en toegang tot krachtige uitrusting te ontgrendelen.
 • Elke Hero heeft drie carrières waaruit je kunt kiezen, voor een totaal van 15.
 • Alle carrières omvatten een unieke talentboom waarmee spelers hun held kunnen specificeren om het beste bij hun speelstijl te passen.
 • De Heroes worden versterkt met één actief en passief vermogen, elk uniek voor elke carrière. Vaardigheden kunnen cruciaal zijn om het tij van een gevecht te keren, dus leer ze effectief te gebruiken om de moordcapaciteit en overlevingskans te vergroten.
 • Mod-ondersteuning
 • The Keep

  The Keep is de nieuwe uitvalsbasis van de Helden. Hier zullen spelers de aan de gang zijnde oorlog plannen door te kiezen welke missies deel gaan uitmaken en nieuwe wapens, talenten en vaardigheden uit te proberen in de oefenruimte. De donjon kan worden versierd met gevechtstrofeeën en prestaties laten zien.

 • Spawn Director

  De vijand wordt geleid door de Spawn-regisseur en zorgt ervoor dat elke playthrough anders zal zijn. Veeën en formaties zijn altijd onvoorspelbaar.

 • Buit systeem

  Het volledig vernieuwde buit-systeem koppelt beloningen aan de held en de huidige carrière. Door een groot aantal wapens en accessoires te combineren met een breed scala aan eigenschappen en eigenschappen, zullen spelers kunnen sleutelen aan karakter-builds.

 • Matchmaking

  Met een verbeterd matchmaking-systeem en ondersteuning voor dedicated servers zijn de multiplayer-systemen gereviseerd en verbeterd.