Warhammer Vermintide 2 Grail Knight Career Key Kopen. Warhammer Vermintide 2 Grail Knight Career Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Warhammer Vermintide 2 Grail Knight Career

Vergelijk prijzen en koop Warhammer Vermintide 2 Grail Knight Career key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Warhammer Vermintide 2 Grail Knight Career rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Trost van Bretonnia

Warhammer Vermintide 2 is ontwikkeld en uitgegeven door de studio Fatshark. Oorspronkelijk kwam de game uit op 8 maart 2018 voor console en PC. Eerder dit jaar werd op 23 juni een geheel nieuwe career mode uitgebracht, de “Grail Knight career”. In deze uitbreiding op de game speel je wederom als Markus de Mandelot, of ook wel bekend als Markus Kruber, de nieuwe trots van Bretonnia die een aantal interessante veranderingen met zich meebrengt.

De lady of the lake.

De Grail Knight uitbreiding is gebaseerd op de legende van Bretonnia waarin waardige ridders bovennatuurlijke krachten ontvingen van door een godin genaamd “Lady of the lake”. Herboren met deze nieuwe krachten gaat Markus als een echte Grail Knight zijn vijanden te lijf en hiervoor bevat de DLC een nieuw, Bretonniaans harnas, het Bretoniaanse langzwaard en het Bretoniaanse zwaard en schild. Daarnaast bevat de uitbreiding een nieuwe talent tree, character skin, een geheel nieuwe voice-over en vaardigheden.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Warhammer Vermintide 2 Grail Knight Career tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Warhammer Vermintide 2 Grail Knight Career op Keysforgames.nl