Warhammer 40K Gladius Relics of War Key Kopen. Warhammer 40K Gladius Relics of War Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Warhammer 40K Gladius Relics of War key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Warhammer 40K Gladius Relics of War rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 02-12-2023 voor een Warhammer 40K Gladius Relics of War sleutel in Nederland is € 34.19

Warhammer is terug deze zomer met een turn based strategiespel op planeet Gladius. Welke factie kies jij?

Gladius

De planeet Gladius stond bekend als een plek vol archeologische schatten. Een oord van beschaving, geschiedenis en rijkdom. Ten tijden van de kolonisatie kwamen de mooiste vonsten aan de oppervlakte, die vertelden over Gladius rijke verleden. Helaas kwam er meer uit de grond omhoog. Een verschrikkelijke kwade kracht, waardoor de inwoners van Gladius nu moeten vechten voor hun leven.

Het spel

In Gladius – Relics of War ben jij de leider van een van de vier facties die vechten op de planeet. Je mag kiezen uit Astra Militarum, Space Marines, Orks of de Necrons. Ieder volk heeft zijn eigen speelstijl en voordelen in de gevechten. Met eigen gameplay, helden, technologie en kennis kun je iedere partij van een andere hoek aanvliegen. Steeds worden je troepen op een uniek gegenereerde planeet gedropt. Aan jou de taak om als eerste de eeuwenoude relieken op te sporen en in je voordeel in te zetten om de strijd te beslechten. Dat doe je door nederzettingen te bouwen, hulpbronnen te vinden en technologie te ontdekken. Ontdekken, bouwen, exploiteren en uitroeien zijn de kernwoorden in het spel.

Samen

De wereld veroveren kun je niet alleen. Althans, het kan wel, maar is leuker met vrienden. Daarom kun je in Warhammer 40K: Gladius – Relics of War niet alleen de verhaallijn door in een single player game, maar zijn er ook multiplayer en co-op spelstanden. Je vrienden niet altijd in de buurt? De Co-op kan ook via het internet. Spreek je strategie door, kies je favoriete factie en verover de planeet! Warhammer is te spelen via Steam voor Pc en Linux.