Warhammer 40K Dawn of War 3 CD Key code kopen

In Warhammer 40k: Dawn of War III belandt je in een wervelende en brutale strijd tussen drie oorlogvoerende partijen.

De mysterieuze wereld van Acheron

Er wordt een dodelijk wapen gevonden in de mysterieuze wereld van Acheron. In deze game Warhammer 40k: Dawn of War III heb je geen andere keuze dan je vijanden te confronteren. Verschillende legers belegeren de planeet. Het zijn de hebzuchtige Ork, krijgsheer Gorgutz, de ambitieuze Eldar, ziener Macha en de machtige Space Marine bevelhebber Gabriel Angelos die de strijd bepalen. De suprematie moet uiteindelijk worden opgeschort om te overleven.

Jouw missie

In Warhammer 40k: Dawn of War III moet je de controle nemen en moet je de strijdbalans naar jou toe laten overhellen. Dit doe je door middel van de grootste personages in de geschiedenis van de dageraad van de oorlog. Draai het tij met de machtige Imperial Knight (Space Marine), de rammelende Gorkanaut (Ork) of de angstaanjagende Wraithknight (Eldar).

Wat zeggen ervaren spelers?

– Warhammer 40k: Dawn of War III neemt met succes de beste elementen uit de vorige twee games en combineert ze met traditionele RTS-mechanica om een game te maken met een diepgaande strategische gameplay.
– Warhammer 40k: Dawn of War III is een flitsende en geladen met complexe, micromanagement-zware oorlogsvoering. De singleplayer-campagne is lang en uitdagend, ideaal voor vele uren spelplezier!
– In dit game kom je in gevechten terecht waarbij absoluut gigantische super heroes door vijandige legers snijden, flitsende en bloederige effecten als lasers, kogels en wapens en soldaten die overal in het rond vliegen. Het is enerzijds chaotisch en bombastisch, maar voor diegenen die hiervan houden: een super leuk, spannend en flitsend spel!

Geschikt voor…

– De game is geschikt voor Windows (64-bit Windows 7 met de laatste updates), MAC OSX (macOS 10.12.4) en Steam OS + Linux (Ubuntu 16.04 64-bit, SteamOS 2.0).