Warbands Bushido Key Kopen. Warbands Bushido Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Warbands Bushido key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Warbands Bushido rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 27-09-2023 voor een Warbands Bushido sleutel in Nederland is € 6.99

Wondermooi

Warbands: Bushido is een miniaturen bordspelarena met kaarten, miniaturen, dobbelstenen (dobbelstenen willekeurig betrokken) en prachtige terreinen om te vechten, met beide multiplayergevechten waar boardgamers aan gewend zijn en uitdagende scenario’s voor één speler. Het spel heeft een isometrische, tafelachtige stijl met miniatuurachtige karakters, kaarten, dobbelstenen, voorgevormde slagvelden en scenario’s in de verhaalmodus.

Er zullen meer dan 50 verschillende beschrijfbare units en helden gepland zijn voor volledige release en latere toevoegingen. Met multiplayer skirmish kun je je vaardigheden testen in de beste tradities van klassieke warpest klassiekers zoals Warmachine of Mordheim met een snelle Hearthstone-achtige gameplay. Scenario’s voor één speler met hun eigen personages en gebeurtenissen worden sterk beïnvloed door klassieke tactische turn-based RPG’s.

Speciale features

  • Schermutseling en tactiek
    Vind je eigen tactieken en warband-opstelling, test het tegen andere spelers, win toernooien en haal de zeldzaamste eenheden, welke aanwezigheid op een slagveld je tegenstander zal vertellen met wie ze te maken hebben. De beste leiders verzamelen zich in toernooien op hoog niveau en komen erachter dat je geweren of katana’s echt de dodelijkste wapens van Sengoku-oorlogen zijn.
  • Campagnes en verhalen
    Warbands zullen een behoorlijk aantal campagnes voor één speler hebben, waarbij oorlog en politieke intriges je door verschillende delen van het 16e-eeuwse Japan zullen voeren en je kennis laten maken met verschillende personages. Spionnen, ninja’s, trotse samurais en gewone soldaten worden een helden en villianen voor twaalf verhalen, elk 20-60 missies lang. En je hebt al je tactische vaardigheden nodig om ze te voltooien en je krijgt je beloningen.
  • Besturing en interface
    Nieuw besturingssysteem, zal uw bochten aanzienlijk versnellen en de wachttijd voor uw tegenstander verkorten. U hoeft niet oneindig lang op uw scherm te tikken om een eenheid te selecteren, een nieuwe route te definiëren, uw bestellingen te bevestigen of te annuleren. In plaats daarvan raak je je apparaat aan en verplaats je het, bijna net zoals je miniaturen bewegen in warspellen op tafel.