War on the Sea Key Kopen. War on the Sea Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop War on the Sea key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel War on the Sea rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 05-12-2023 voor een War on the Sea sleutel in Nederland is € 24.79

War on the Sea geeft je het bevel over taakgroepen, konvooien en onderzeeërs, evenals tactisch gebruik van vliegtuigen om de Stille Zuidzee te beveiligen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zwaar geïnspireerd door de klassieke computerspellen “Great Naval Battles” en “Task Force 1942 ″ , War on the Sea komt binnenkort naar pc en Mac. Ontwikkeld en bewerkt door Killerfish Games.

1942: De wereld is in oorlog Het Japanse rijk breidt zich uit over de Stille Oceaan, waar de geallieerde troepen proberen de verspreiding te stoppen. Een wanhopige strijd om de controle over de Salomonseilanden is nu aan de gang. Hoe bescherm je je transportschepen terwijl ze troepen en voorraden afleveren in de Stille Zuidzee? Gaat u kostbare vliegdekschepen inzetten om luchtdekking te bieden? Scherm je het gebied af met onderzeeërs? Of probeert u de vijandelijke marine tot een beslissend oppervlakkig gevecht te lokken?

Aarzel niet om War on the Sea te downloaden!