War of Rights Key Kopen. War of Rights Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop War of Rights key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key War of Rights rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 08-08-2022 voor een War of Rights sleutel in Nederland is € 21.42

War of Rights is een zombie, survival MMO vol actie en avontuur. Het spel werd ontwikkeld en uitgegeven door Bohemia Interactive.

Het verhaal

In War of Rights wordt Chernarus getroffen door een onbekend virus. Het grootste deel van de bevolking wordt door dit onbekende virus geïnfecteerd. Deze geïnfecteerden zijn geen ondoden, maar nog veel erger. Het zijn levende mensen die alle controle over zichzelf zijn verloren en nog maar één doel hebben: het verspreiden van de infectie door het plegen van gewelddadige, dierlijke aanvallen. Jij bent als één van de weinigen immuun voor dit virus. Elke vorm van beschaving is verdwenen en je moet vechten om te overleven.

Medogenloos

DayZ is een meedogenloos, online spel waarbij 60 spelers op een server elk maar één doel nestreven: zo lang mogelijk overleven. Elke beslissing die je maakt is belangrijk. Je hebt geen extra levens. Elke fout die je maakt kan dodelijk zijn. Als je sterft verlies je alles en moet je helemaal overnieuw beginnen.

Wanneer je rondzwerft in DayZ, op zoek naar voorraden en materialen ben je nooit veilig. Je weet nooit welk onheil op je ligt te wachten. Of het nu vijandige spelers zijn of zware weersomstandigheden, de situatie kan op elk moment omslaan en zenuwslopende momenten opleveren. Aan de andere kant kun je ook vriendelijke overlevenden tegenkomen en vriendschappen vormen die een leven lang meegaan.

Gameplay

Door de keuzes en beslissingen die je maakt ontstaat een uniek en persoonlijk spel. Deze open spelwereld beslaat maar liefst 230 vierkante kilometer en is gebaseerd op echte locaties. Niet alleen de geïnfecteerden vormen een gevaar. Ook de weersomstandigheden en gevaarlijke roofdieren hebben het op jou voorzien.

In DayZ moet je voedsel en water vinden, maar ook kleding, uitrusting, medische benodigdheden en wapens. Het is ook mogelijk om voertuigen te repareren en te gebruiken om je sneller door de wereld te verplaatsen. Daarnaast is het ook nog mogelijk om te jagen, te vissen, planten te kweken en zelfs om een huis te vestigen.