Void Bastards Key Kopen. Void Bastards Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Void Bastards

Vergelijk prijzen en koop Void Bastards key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Void Bastards rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Is de hele tijd mikken en schieten niks voor jou? Vermijd je daarom first-person shooters? Denk dan toch maar twee keer na voor je Void Bastards links laat liggen, want je zal er spijt van krijgen.

Jij leidt de Void Bastards, een team dat je zelf samen stelt uit gevangenen van de Void Ark. Samen met hen moet je de verlaten ruimteschepen en andere gevaren van de Sargasso Nebula weten te overleven. Als leider is het aan jou om missies te plannen en de juiste strategie te kiezen. Gewoon mikken en schieten zoals in een klassieke first-person shooter? Vergeet het!

Oefen je reflexen én train je brein

In dit spel vol actie heb je uiteraard snelle reflexen nodig, maar zonder een grote portie gezond verstand kom je er ook niet. Je begint met je missie op een ruimteschip te plannen: welke route neem je? Waar zijn er veel vijanden en waar vallen er voorraden te bemachtigen? Eens aan boord kan je het besturingssysteem van het schip manipuleren in jouw voordeel – maar ook dit brengt risico’s met zich mee.

Altijd het gevecht aangaan is geen goed idee. Stilletjes wegsluipen is misschien niet stoer, maar het kan je wel in leven houden.

Sommigen noemen het misschien plunderen, maar in Void Bastards ben jij gewoon de eerlijke vinder. De verschillende voorraden die je doorheen missies vindt kunnen je helpen om je wapens te verbeteren, je maag te vullen en je ontsnappings-pod vliegende te houden.

Ben jij een geboren leider? Gebruik je je eigen hersenen even graag dan dat je die van een ander uit z’n kop schiet? Aarzel dan niet en koop Void Bastards nu!