Visage Key Kopen. Visage Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Visage

Vergelijk prijzen en koop Visage key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Visage rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Visage is een first-person psychologisch horrorspel, ontworpen door SadSquare Studio’s.

Een huis vol mysterie

Verken een huis vol met mysterieuze en veranderlijke dingen in reen sfeervolle wereld die zowel griezelig geruststellende als realistisch lijkt, en geniet van een echt angstaanjagende ervaring.
De game speelt zich af in een enorm huis waarin vreselijke dingen zijn gebeurd. Je gaat door de saaie en zowel enge gangen, verkent elke kamer die niet meer in gebruik is en verdwaalt in eindeloze doolhoven, je hoofd vult zich met herinneringen aan de overleden families die ooit in dit huis woonden. Deze verwrongen omgeving, zonder enig ander leven dan het jouwe, laat je plaatsen zien die je je zelfs niet kon voorstellen.

Dit huis is gekleurd met een verschrikkelijk verleden. Families werden op brute wijze vermoord door hun eigen familieleden, mensen verklaarde gek, zelfmoord plegen was hier ook de normaalste stand van zaken en er vonden andere gruwelijke gebeurtenissen plaats. Elke kamer heeft zijn verhaal geschilderd op een onzichtbaar canvas. Elk fragment zal je rusteloos en ‘doodsbang’ maken. De dood zal je niet helpen deze plek te verlaten. Ren je ervoor weg, of ga je achter de schaduwen de echte waarheid willen ontdekken?

Het verleden

De families die in het huis zijn omgekomen, zullen je achtervolgen en je rusteloos achterlaten. Ze begluren je vanuit elke hoek en zien al je bewegingen. Spelen trucjes met je geest en gaan je proberen aan te vallen. Waarom volgen ze je steeds achterna? Wat heb je gedaan? Dit moet u zelf uitzoeken.

De game

In Visage heb je niet veel kracht; geen enkel wapen kan je redden uit die vreselijke gebeurtenissen die je vanuit de volgende hoek, de volgende deur of onder je voeten achtervolgen. Je zult de belangrijkste elementen kunnen oppikken, interactie hebben met de omgeving en dingen zoeken die je kunnen helpen te ontsnappen uit deze vreselijke gebeurtenis en je kunnen helpen.

Sterven is nu eenmaal het deel van dit spel. Je moet doen wat je kan om terreur niet te gebruiken, omdat duistere entiteiten er toe worden aangetrokken. Als u uw geest zo gezond mogelijk houdt, voorkomt u dat u de dood onder ogen ziet. Dat zal niet gemakkelijk zijn, en je zult manieren moeten bedenken, zoals in het licht blijven, om niet gek te worden in deze mysterieuze wereld.

WAARSCHUWING: Deze videogame kan bij mensen met problemen van epilepsie aanvallen veroorzaken. De discretie van de speler wordt geadviseerd.