Vikings Wolves of Midgard CD Key code kopen

Over dit spel

Vikings – Wolves of Midgard is een rollenspel vol actie, het spel neemt je me naar de kust van Midgard in een tijd waar alles gebaseerd is op de mythologie en geschiedenis van machtige koningen. Het spel is ontwikkeld door Games Farm en is uitgegeven door Kalypso Media Digital. De release vond van Vikings – Wolves of Midgard vond plaats op 24 maart 2017.

In het spel zegt een legende dat wanneer de koudste winter is aangebroken de Jotan zullen terugkeren om wraak te nemen tegen de goden van Asgard. Het lot van Midgard hangt dus aan een zijden draadje. Als leider van de clan zal je Midgard moeten redden van de vernietiging en de leiding moeten nemen om alle indringers te verslaan.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Vikings Wolves of Midgard tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Vikings Wolves of Midgard op Keysforgames.nl