Vigil The Longest Night Key Kopen. Vigil The Longest Night Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Vigil The Longest Night

Vergelijk prijzen en koop Vigil The Longest Night key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Vigil The Longest Night rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Toen Salt and Sanctuary in 2016 uitkwam, beschouwde ik het als de perfecte mix van Dark Souls ‘actie en thema’s gecombineerd met 2D Metroidvania-goedheid. We zullen nog geen vervolg van Ska Studios zien, hoewel er een aanbod is van ontwikkelaar Glass Heart Games en uitgever Another Indie dat bijna aan die jeuk krabt. Het is niemand minder dan Vigil: The Longest Night.

Vigil: The Longest Night is sterk geïnspireerd door Salt and Sanctuary en wil ook die gedenkwaardige hybride van twee populaire subgenres brengen.

Wat onmiddellijk opvalt aan Vigil, is het vreemde soort optische illusie dat er aan de hand is. Als je goed kijkt, zie je dat de game 3D-modellen gebruikt, maar als je van veraf kijkt, speelt er een ander effect. Je krijgt het gevoel dat je kijkt naar het verhaal van Leila dat achteraf wordt verteld, uitgevoerd door poppen op onzichtbare stokken. Het is verontrustend om vijanden onder ogen te zien die roestige spijkers en bloederige spuiten achterlaten wanneer ze doodgaan, maar de vreemde manier waarop sommigen van hen bewegen, maakt de procedure nog verontrustender.