Vicious Circle CD Key code kopen

Vicious Circle is een multiplayer shooter waarin spelers samenwerken, maar slechts 1 speler er met de buit vandoor kan gaan. Het spel is ontwikkeld en uitgegeven door Rooster Teeth Productions.

Als een van de 4 huurlingen ga je de strijd aan tegen angstaanjagende monsters. Tijdens de strijd zal de speler ook aan zichzelf moeten denken en de buit meenemen als de kans zich voordoet. De huurlingen kunnen elkaar niet verslaan, maar elkaar wel aftroeven door gebruik te maken van smerige trucks. Tijdens iedere ronde zal 1 speler in de huid kruipen van een monster. Hij kan de huurlingen verslaan om zo de ronde te winnen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Vicious Circle tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Vicious Circle op Keysforgames.nl