Vertigo Remastered Key Kopen. Vertigo Remastered Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Vertigo Remastered

Vergelijk prijzen en koop Vertigo Remastered key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Vertigo Remastered rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Vertigo Remastered is een indie action adventure game met het nodige geweld en gore. De game is ontwikkeld door Zach Tsiakalis-Brown, George Eracleous, Errol Bucy en wordt uitgegeven door Zulubo Productions. De game is een volledige remake van het origineel uit 2016. De game biedt onder andere VR gameplay, nieuwe content en natuurlijk de nodige fixes en updates.

De game speelt zich af in een onderaardse setting. Vol mysterie en aliens die vanuit een alternatief universum de boel komen terroriseren. En guess what, jij bent een van die aliens! Jij komt alleen niet om de boel te verzieken, in tegendeel. Jouw doel is om weer naar huis te komen in je eigen universum. Om je doel te bereiken moet je in de onderaardse machinerie je weg vinden tussen alle drones en andere aliens. De enige manier om achter de waarheid te komen, is een weg te vinden naar de oppervlakte.