Vampyr Key Kopen. Vampyr Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Vampyr

Vergelijk prijzen en koop Vampyr key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Vampyr rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Een teisterende griep

Londen, 1918. Je bent de nieuw-gedraaide Vampyr Dr. Jonathan Reid. Als arts moet je een remedie vinden om de door de griep geteisterde burgers van de stad te redden. Als Vampyr ben je vervloekt om je te voeden met degenen die je beloofde te genezen.

Wil je het monster binnenin omhelzen? Overleef en vecht tegen Vampyr-jagers, ondode skals en andere bovennatuurlijke wezens. Gebruik je onheilige krachten om te manipuleren en te verdiepen in de levens van de mensen om je heen, om te beslissen wie je volgende slachtoffer zal zijn. Strijd om te leven met je beslissingen … je acties zullen Londen redden of verdoemen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download 2017 VR tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.