Vampire The Masquerade Shadows of New York Key Kopen. Vampire The Masquerade Shadows of New York Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Vampire The Masquerade Shadows of New York

Vergelijk prijzen en koop Vampire The Masquerade Shadows of New York key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Vampire The Masquerade Shadows of New York rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Vampire: The Masquerade – Shadows of New York is een verhaalgedreven indiegame in de groezelige onderwereld van de vampieren. Het spel is ontwikkeld en uitgebracht door Draw Distance.

In de onderwereld van New York vechten vampieren om heerschappij over de stad. Jij speelt als Lasombra, een vampier die verstoten is door haar clan en het kan goedmaken door een moordzaak op te lossen. De burgemeester van New York is aan een bloederig einde gekomen en het wordt meteen duidelijk dat er meer aan de hand is. In deze visuele novelle ondervraag je interessante figuren om de moordzaak op te lossen. En hoe ga je je honger naar vers bloed stillen? De keuzes die je maakt vormen de verhaallijn. Vampire: The Masquerade – Shadows of New York is dan ook een spel dat je keer op keer zult spelen omdat er zoveel te beleven valt.