Valheim Key Kopen. Valheim Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Valheim key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Valheim rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 29-02-2024 voor een Valheim sleutel in Nederland is € 3.68

Als verslagen krijger hebben de Valkyries je ziel naar Valheim gebracht, de tiende Noorse wereld. Belaagd door chaoswezens en oude vijanden van de goden, bent u de nieuwste bewaker van het primordiale vagevuur, met de opdracht Odins oude rivalen te doden en orde te scheppen in Valheim.

Verhaallijn

Je beproevingen beginnen in het ontwapenend vredige centrum van Valheim, maar de goden belonen de dapperen en er wacht glorie op je. Trek door imposante bossen en besneeuwde bergen, verken en oogst waardevollere materialen om dodelijkere wapens, steviger pantser, Viking bolwerken en buitenposten te maken. Bouw een machtig langschip en bevaar de grote oceanen op zoek naar exotische landen… maar pas op dat je niet te ver vaart…

Verken

Een prachtige, procedureel gegenereerde wereld wacht op je. Trek door diepe donkere bossen, beklim bergen met besneeuwde toppen en bewonder weelderige valleien. Bevaar de zeeën op een machtig langschip, maar pas op dat je niet te ver vaart…

Bouw

Bouw je eigen vikingverblijven, huizen, kastelen en meer met onze krachtige bouwinterface. Van knarren tot imposante oorlogsschepen, bouw legendarische schepen om de zeeën te veroveren en nieuwe landen te ontdekken.

Overwin

Ga de strijd aan met de mythische beesten van de tiende wereld en de wilde dieren in straffe gevechten gebaseerd op ontwijken en blokkeren, ga de strijd aan.

Overleef

Van de hoogste bergtop tot het diepste moeras, elke omgeving biedt unieke uitdagingen en vijanden. Probeer al deze uitdagingen te overleven en de vijanden te overwinnen.

Samenwerken

Valheim ondersteunt onafhankelijke, door spelers gehoste servers en zoveel werelden als je wilt creëren, want niemand wil voortdurend alleen sterven.

Craft

Smeden steeds krachtiger wapens en harnassen als je vooruit gaat. Vervaardig voedsel en honingdrank om je gezondheid op peil te houden.