Until We Die Key Kopen. Until We Die Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Until We Die

Vergelijk prijzen en koop Until We Die key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Until We Die rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Until We Die is een Side-Scrolling Strategy Game, waarin je wordt belast met het verdedigen van je basis die is ontwikkeld en gepubliceerd door Pixeye Games.

Until We Die: een universum van Metro 2033

Het bijhouden van de voortgang van het team is jouw verantwoordelijkheid als Ivan, maar je moet jezelf en je teamgenoten ook beschermen tegen aanvallen van mutanten in de metrotunnels. Je basis wordt aangevallen in Until We Die, en je moet terugvechten. Het metrostation is waar je het grootste deel van je tijd ondergronds doorbrengt, dus zorg dat je een goede zitplaats hebt. Meteoriet gegenereerde wezens zullen een constante bedreiging voor je zijn. Als je alle aanvallen op je basis kunt weerstaan terwijl je de overhand krijgt, zal de dominantie na 30 dagen spelen worden vastgesteld. Zodra je een paar wezens hebt verslagen, word je geconfronteerd met een zwerm gemuteerde mensen. Bovendien, als onze held, Ivan, of de energiebron van het spel, het hart, sterft, wordt het spel automatisch beëindigd.

Until We Die is geen strategiespel zoals alle andere

In dit spel kruip je in de huid van Ivan en haast je je om je bondgenoten commando’s te geven. Er is geen goed ontwikkelde kunstmatige intelligentie. Als het gaat om zelfinitiatief, zijn mensen ongerust. En toch is er werk aan de winkel: vestingwerken bouwen, technologie uitvinden om nog sterkere muren te creëren en zichzelf beter te verdedigen, oppervlakte-expedities lanceren en gemuteerde holen vernietigen om nieuwe te krijgen. locaties die geschikt zijn voor het opzetten van boerderijen en tenten, het verzamelen van voorraden uit kratten en het oogsten van voedsel van paddenstoelen en al het andere dat smakelijk lijkt.

Speel Until We Die en ontdek de fantastische wereld!