Unruly Heroes Key Kopen. Unruly Heroes Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Unruly Heroes

Vergelijk prijzen en koop Unruly Heroes key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Unruly Heroes rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De game Unruly Heroes is een actie en avonturenspel gebaseerd op de Chinese legende ‘A journey to the west’, beter bekend als de Monkey King Legende. De game is in 2D ontwikkeld door de Franse game studio Magic Design Studios.

Het spel kan met vier verschillende actiehelden gespeeld worden. Het doel van het spel is om alle delen van de heilige rol te verzamelen in een reis naar het westen. Tijdens deze reis kom je verschillende vijanden tegen die uitgeschakeld moeten worden. Ook moet je verschillende puzzels oplossen om verder te komen. In de reis naar het westen zul je kleurrijke fantasiewerelden ontdekken.

De game is op Nintendo Switch, Xbox One, Steam en Win10 verkrijgbaar.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Unruly Heroes tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Unruly Heroes op Keysforgames.nl