UnMetal Key Kopen. UnMetal Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over UnMetal

Vergelijk prijzen en koop UnMetal key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key UnMetal rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

UnMetal is een zeer immersive 2D stealth game. Het valt onder de actie avontuur genre. Het is een eerbetoon aan een populaire klassieker, met moderne gameplay mechanica natuurlijk. UnMetal wordt ontwikkeld door @unepic_fran. De publisher is Versus Evil. Het verhaal is spannend en grappig want het bevat satirische film, game en cultuur references.

Jesse Fox

De speler speelt als een intelligente humoristische personage genaamd Jesse Fox. Je zit opgesloten in een geheime militaire basis. Jesse Fox is gearresteerd voor misdaden die hij niet heeft gedaan. Het doel is om levend te ontsnappen. Gebruik alles wat je hebt om te ontsnappen, zoals je kracht en kennis van wapens. In de game is er een groot arsenaal aan explosieven en gadgets. Je kan ook je vuisten gebruiken.

Stealth

Schakel je vijand uit door stealth te gebruiken. Je kunt je ervaring en vaardigheden opbouwen door stealth te gebruiken tijdens het ontsnappen.