Ultimate Admiral Age of Sail CD Key code kopen

Ultimate Admiral Age of Sail is een tactisch, third-person videospel voor één speler, ontwikkeld en uitgegeven door Game-Lab.

Dit spel is een strategisch oorlogsspel dat een unieke spelervaring biedt in zee-, land- en beide gecombineerde wapenlandingsoperaties uit historische tijdperken die plaatsvonden in 1775-1815. Dit omvat de Battle of Bunker Hill (1775), Burning of Norfolk (1776), Siege of Savannah (1779) en nog eens zeventig zee- en landgevechten. De early access-editie bevat twee campagnes: ’s werelds grootste vloot met de Royal Navy, die jou de leiding geeft over Horacio Nelson’s reis, of met de United States Navy onder leiding van John Paul Jone. Het beheersen van manoeuvreren op zee is een groot succes bij het winnen van het spel, aangezien dit spel realistisch zeilen nabootst. De belangrijkste taken van het spel zijn het opbouwen van uw vloot, het beheren van uw bemanning en het verwerven van reputatie en promotie.

Ultimate Admiral Age of Sail werd voor het eerst uitgebracht in maart 2020.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Ultimate Admiral Age of Sail tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Ultimate Admiral Age of Sail op Keysforgames.nl