UBOOT Key Kopen. UBOOT Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop UBOOT key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel UBOOT rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 04-12-2023 voor een UBOOT sleutel in Nederland is € 24.99

Introductie

UBOOT is een WW2 overlevingsspel uitgebracht door PlayWay. Het spel is een simulatie van de marine tijdens de Tweede Wereldoorlog. Jij moet er voor zorgen dat je boten en manschappen heelhuids de missie doorkomen. Je neemt in het verhaal het personage aan van een Duitse marinier die de leiding heeft over een aantal boten en het opneemt tegen de geallieerden. Het spel is ook deels geïnspireerd door de film Das Boot van Wolfgang Petersen. Het spel komt naar alle waarschijnlijkheid aan het einde van deze maand uit en de verwachtingen zijn al zeer hoog geschapen voor dit nieuwe concept van PlayWay.

Beschrijving

In het spel moet je als een echte kapitein ervoor zorgen dat alle zaken op de boot goed verloopt. Het spel is dus ook deels een management spel en je dient je boot ook tijdens een missie constant uit te breiden. Naarmate het spel vordert zul je allemaal nieuwe mogelijkheden vrijspelen waarmee je je schip en je bemanning kan upgraden. Dit heb je ook nodig want uiteindelijk zullen de missies alleen maar moeilijker en moeilijker gaan worden. De graphics van de schepen en de zee geven je ook echt het gevoel alsof je in tijdens de oorlogsjaren op zee zit. Het team van PlayWay heeft de originele tekeningen van de U-boot gebruikt om een zo realistisch mogelijk beeld te scheppen van de Duitse marine tijdens de Tweede Wereldoorlog. Je beschikt natuurlijk ook over een radar en een eigen geheime Duitse code om boodschappen naar bevriende schepen over te brengen. Je vijand gebruikt echter ook radars en zijn in staat om jouw code te breken en het tegen je te gebruiken. Durf jij het om de strijd aan te gaan op de woeste zee?