TROUBLESHOOTER Abandoned Children Key Kopen. TROUBLESHOOTER Abandoned Children Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over TROUBLESHOOTER Abandoned Children

Vergelijk prijzen en koop TROUBLESHOOTER Abandoned Children key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key TROUBLESHOOTER Abandoned Children rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Troubleshooter: Abandoned Children is een spel van de kleine Koreaanse studio Dandylion. Het is een ambitieus spel dat bedoeld is als de eerste van een reeks tactische rollenspellen in de wereld van Troubleshooter. Het is een spel dat duidelijk is geïnformeerd door X-Com met een zware smaak van Japanse rollenspellen en met een vleugje “Final Fantasy Tactics” : War of the Lion in de mix.

Hoe het spel is opgebouwd

Je weet zeker hoe dit spel zal verlopen: je hebt een team van bondgenoten die je beurt voor beurt over een raster beweegt om slechteriken te elimineren. Elk hoofdpersonage heeft een reeks unieke vaardigheden – vuur gooien, bliksem laten vallen, hakken als de wind en gooien … spuitbussen? Natuurlijk waarom niet. Ze krijgen ook elk een ultieme vaardigheid die in staat is om grote hoeveelheden schade toe te brengen aan meerdere vijanden.

Aan het begin van het spel heb je lange tijd slechts toegang tot een of twee personages, dus de rest van je team wordt uitgewerkt door teamgenoten van de politie, en daarom is de probleemoplosser gewoon ‘extra’ – in gevechten is er is een klimaat en temperatuur die van vermogen kunnen veranderen, dus bij regen is bliksem effectiever, vuur is minder effectief en je ziet minder door de mist van oorlog. Missies ’s nachts hebben minder zicht, maar je kunt personages uitrusten met vaardigheden om dat te verzachten, of lichte vaardigheden gebruiken om vijanden te verblinden, tenzij ze een zonnebril hebben. Er is een knop waarmee je kunt zien wat je gezichtsveld zal zijn als je naar een bepaalde locatie gaat, samen met je aanvalsbereik voor al je vaardigheden. Het spel markeert je dekking, of je wordt blootgesteld en of de vijand wordt blootgesteld wanneer je beweegt. De mechanische details van de game staan ​​gelijk aan de artistieke details van de personages.

Een uniek verhaal

Een van de dingen die deze game onderscheidt van games als Disgaea of ​​XCom, is dat er zoveel verhaal in de game zit. Je zou het bijna kunnen kwalificeren als een visuele roman, tactische RPG, soms is er zoveel dialoog en verhalen. Zelfs elementaire missies in de stijl van een ophaalopdracht bevatten alinea’s met achtergrondverhalen over waarom je een doos op het slagveld moet openen. Het is allemaal redelijk goed geschreven en helpt om een ​​wereld op te bouwen met sympathieke personages, interessante bendeleden en een sekte die lepels aanbidt. Wat betreft de verhaalbeats, speel je als Albus, een nieuwe probleemoplosser in de stad Valhalla. De stad wordt zozeer overspoeld met criminaliteit dat de lokale politie het niet kan bijhouden, dus vertrouwen ze op de hulp van wat in feite neerkomt op PMC’s om de druk te verlichten. Je begint steeds meer castleden te werven voor je Troubleshooter-bedrijf en probeert de stad te helpen.

Verbeter je personages

De game is een ongelooflijk langzame verbranding, wat waarschijnlijk het beste is, omdat de mechanica een beetje obscuur is en soms wordt verward door de meestal OK-vertaling. Je hebt je personages, elk met hun eigen niveaus. Als je een level omhoog gaat, krijg je statistieken. Je hebt je eigen bedrijf en het voltooien van sidequests tilt het bedrijf naar een hoger niveau.

Dan heb je meesters. Elke vijand heeft een reeks meesterschap die kan ‘vallen’ nadat je ze hebt verslagen. Deze kunnen aan je personage worden toegerust om hun rol verder te specialiseren, of om in te vullen waar ze zwak zijn. Je personage heeft maar zoveel slots voor meesterschap en zoveel punten, dus je kunt niet zomaar 50 overweldigde meesters samen jammen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download TROUBLESHOOTER Abandoned Children tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel TROUBLESHOOTER Abandoned Children op Keysforgames.nl