Tropico 6 Key Kopen. Tropico 6 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Tropico 6

Vergelijk prijzen en koop Tropico 6 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Tropico 6 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Tropico 6 is een constructie en management-simulatie game die wordt ontwikkelt door Limbic Entertainment en zal worden gepubliceerd door Kalypso Media.

Het is het zesde deel in de Tropico-reeks! Kruip opnieuw in de huid van El Presidente en bepaal of je als een dictator zal regeren of dat je voor een vredige samenleving zal gaan. Deze versie komt met een aantal nieuwe dingen. Zelfs de engine is nieuw; de Unreal Engine 4 wordt geïmplementeerd in plaats van de gebruikelijke engine.

Wat is er nieuw?

– Speel op grote archipels voor de eerste keer. Manage meerdere eilanden tegelijk en ga verschillende nieuwe uitdagingen aan!
– Tropico 6 bevat een herzien onderzoekssysteem dat zich richt op de politieke aspecten van het wezen van ’s werelds grootste dictator.
– Stuur je agenten op rooftocht naar het buitenland om wereldwonderen en monumenten te stelen, om ze vervolgens toe te voegen aan je verzameling.
– Bouw bruggen, tunnels en vervoer je burgers en toeristen in taxi’s, bussen en luchtkabelbanen.
– Tropico 6 biedt compleet nieuwe transport- en infrastructuurmogelijkheden, zoals landingsbanen, busdepots en kabelbaanstations.
– Tropico 6 zal meer gebouwen bieden dan welke Tropico dan ook: 150+ gebouwen zullen spelers de hulpmiddelen geven voor elke situatie en bieden ook veel visuele variatie voor spelers die gewoon een Caribisch paradijs willen bouwen.
– Coöperatieve en competitieve multiplayer voor maximaal vier spelers.
– Wees de dictator die je wilt zijn: spelers kunnen zichzelf uiten door hun avatar, hun paleis, verkiezingsredes, de Tropican vlag en het persoonlijke vervoermiddel van El Presidente aan te passen.

Karakters

In Tropico 6 komen enkele geliefde personages terug, evenals politieke facties en buitenlandse machten. Penultimo is weer terug maar er is ook een nieuw karakter: de Broker, die met verleidelijke aanbiedingen en voorstellen komt om El Presidente aan te moedigen zijn Zwitserse bankrekening te vullen of juist te plunderen.