Tricky Towers Key Kopen. Tricky Towers Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Tricky Towers

Vergelijk prijzen en koop Tricky Towers key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Tricky Towers rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Een nieuw Tetris

Sleep in Tricky Towers je stenen en vecht tegen je vrienden om te zien wiens toren de meest stabiele is.

Een twist van de beproefde combinatie van tegelaanpassing, Tricky Towers doet afbreuk aan de klassieke lijnopruimingsmonteur en concentreert zich op het bouwen van torens op een dunne basis terwijl ze de stukken in evenwicht houden. Blokken worden beïnvloed door de natuurkunde, waardoor je ze op de juiste manier moet stapelen, tenzij je constructie afbrokkelt onder de machtige duim van Newton – weg zijn de muren die de zijkanten beschermen die aanwezig zijn in andere Tetris-spellen; je kunt eenvoudig een hele toren een aantal tegels hoog toppen met een paar misplaatste stukken.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Tricky Towers tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Tricky Towers op Keysforgames.nl