Tribes of Midgard Key Kopen. Tribes of Midgard Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Tribes of Midgard key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Tribes of Midgard rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 23-02-2024 voor een Tribes of Midgard sleutel in Nederland is € 2.18

Tribes of Midgard is een co-op actierollenspel ontwikkeld door Norsfell Games. Het spel werd uitgegeven door Gearbox en is sinds 27 juni 2021 verkrijgbaar. In Tribes of Midgard kan jij samen met maar liefst tien bondgenoten in de huid kruipen van een dappere Viking en verken je de boeiende Noordse mythologie. Strijd samen met je stamgenoten tegen mythische monsters en verdedig de Seed of Yggdrasil van de reuzen. Overleef jij de strijd of sturen de machtige reuzen jou naar het Walhalla?

Overleef de nacht in Tribes of Midgard

Elke nacht wordt het Vikingdorpje Midgard aangevallen door monsters. Ze hebben het gemunt op de Seed of Yggdrasil, het zaadje van de wereldboom dat jij moet beschermen. Het is aan jou om de aanstaande Ragnarok te voorkomen en de mensheid te redden van de apocalyps. In Tribes of Midgard ontdek je de wereld van de Vikingen en dit is er echt wel één boordevol actie en avontuur. Bereik een hoger niveau door tegenstanders te verslaan en verschillende missies te voltooien. Zo ben je elke nacht opnieuw klaar om de belegering van je dorp af te wenden.

Ontdek de wereld van de Vikingen

Verzamel grondstoffen om betere wapens te craften, nieuwe materialen te ontdekken, helende drankjes te brouwen en je overlevingskansen te verhogen. Door het maken van constructies als een brug kan je nieuwe gebieden ontdekken en deze redden van de ondergang. In elk gebied beleef je spannende avonturen en ontdek je unieke vijanden om te verslaan. Maar let op, de nacht valt en de reuzen komen eraan en zij willen alles en iedereen vernietigen. Je bent maar beter voorbereid want anders maak je geen schijn van kans. Hou jij het uit?