Tree of Life CD Key code kopen

In Tree of Life bouw jij jouw eigen dorp en ondek je het land waar je een leven probeert op te bouwen. Tree of Life is ontwikkeld door oddonegames en is uitgegeven door oddonegames in samenwerking met neobricks. De release van het spel vond plaats op 17 augustus 2017.

In dit spel kun je een eigen gemeenschap opbouwen. Zet je in voor de bewoners van jouw dorp en bescherm ze tegen gevaren van buitenaf. Ontdek de omgeving om je heen en bepaald wat de ideale plek is voor jouw dorp. Wordt je moe van de oneindige veldslagen? Dan kun je nog steeds de gemeenschap ondersteunen. Bouw en onderhoud een boerderij en genereer voedsel, wordt koopman of verplaats goederen over de gehele wereld.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Tree of Life tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Tree of Life op Keysforgames.nl