Treadnauts CD Key code kopen

 
Treadnauts is een actievolle multiplayer game dat zich hoog in de lucht afspeelt. Het spel is geproduceerd en ontwikkeld door Topstitch games. De release van Treadnauts vond plaats op 2 februari 2018.  Het spel biedt spelers een kans om een competitieve strijd aan te gaan met vrienden en familie in een arena. De tanks waar mee gespeeld wordt kunnen jouw tegenstanders met een shot uitschakelen of schakel tegenstanders uit door op de te landen. Het spel geeft spelers beschikking tot een reeks handige truckjes: het maken van hoge sprongen door middel van een racket, het rijden over muren en plafonds en vele andere!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Treadnauts tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Treadnauts op Keysforgames.nl