Travellers Rest Key Kopen. Travellers Rest Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Travellers Rest

Vergelijk prijzen en koop Travellers Rest key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Travellers Rest rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Travellers Rest is een echte simulation game. De game is ontwikkeld door Louqou en wordt uitgegeven door Metaboli Publishing. In deze game ben je de beheerder van een eenvoudige inn, een soort cafe. Je moet ervoor zorgen dat de ingeslapen inn getransformeerd wordt tot een bruisende populaire gelegenheid waar iedereen graag wil komen. Je kunt dit bereiken door onder andere je eigen bier te brouwen. Met het juiste bier in het assortiment krijg je vanzelf meer mensen over de vloer. Ook met het opbouwen van relaties kun je je netwerk uitbreiden.

De graphics zijn lekker simpel en leiden je niet af van de gameplay. Je hebt zo goed als de vrije hand in hoe je de game wilt spelen. Je kunt een boerderijtje beginnen en de producten daarvan weer in te zetten voor de inn. Let op, niet alle gasten zijn even netjes. Zo maken ze vieze voetstappen op je schone vloer en klagen ze vervolgens dat de gelegenheid niet schoon is.