Train Valley 2 Key Kopen. Train Valley 2 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Train Valley 2

Vergelijk prijzen en koop Train Valley 2 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Train Valley 2 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Train Valley 2 is een Indie Game van de ontwerper Alexey Davydov en ontwikkelaar Flazm. Volgende elementen komen aan bod in dit puzzelspel: strategie, management, business/ tycoon. Train Valley 2 is de opvolger van het video PC-spel Train Valley en kan gespeeld worden op de platforms iOS, Windows en macOS.

Gameplay Train Valley 2

In de originele Train Valley verschijnen treinen in willekeurig stations en moet je bepalen welke treinen het eerst verplaatst moeten worden. Heb je te lang gewacht, dan verlaat de trein het station op zichzelf. Uiteraard levert dit de nodige problemen, spanning en adrenaline op omdat je misschien al een andere trein op dat traject hebt rijden. Train Valley 2 werd nog leuker gemaakt! In Train Valley 2 verschijnen de treinen niet langer willekeurig op de kaart. Je krijgt toegang tot een vloot van treinen (die je kunt uitbreiden en upgraden) met heel wat opdrachten.

Doel

Het doel van elk niveau is om goederen aan een of meerdere steden te verstrekken. Elke stad biedt je werknemers die je kunt gebruiken om deze goederen te maken en te brengen naar de steden. Een stad heeft bijvoorbeeld wat hout nodig. Jouw taak is dan om een trein vanuit de stad (gevuld met arbeiders) naar de zagerij te sturen. Wanneer de arbeiders aankomen, zorgen ze voor de hoeveelheid hout dat nodig is. Van zodra ze klaar zijn kun je een trein van de houtzagerij terug naar de stad sturen om het hout te bezorgen. Dit is een zeer vereenvoudigd voorbeeld, om je de basis van het spel te laten begrijpen. In het spel worden de opdrachten nog meer verfijnd. Soms moet je zelfs meerdere middelen en goederen combineren om het eindproduct te maken en te leveren. Daarnaast moet je ook alle treinen op schema houden om ongelukken te vermijden.

Conclusie

Het bouwen van doeltreffende spoorlijnen, bruggen en tunnels; het upgraden van locomotieven en alle treinen op koers houden om aan de steeds groeiende vraag van de steden en industrieën in de kleine vallei te voldoen, maakt van Train Valley 2 een heerlijk, spannend en verslavend spel. Choo-choo!