Train Station Renovation Key Kopen. Train Station Renovation Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Train Station Renovation

Vergelijk prijzen en koop Train Station Renovation key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Train Station Renovation rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Train Station Renovation is een uniek spel met een originele taak. De naam van het spel verklapt eigenlijk al waar het in dit spel om draait, het renoveren van treinstations. Nu klinkt dit voor veel buitenstaanders misschien als erg saai. Bij dit spel is het renoveren van treinstations helemaal geen saaie opgave.

Bij het renoveren van de treinstations moet er goed worden nagedacht en moet de renovatie kwalitatief en rendabel zijn. Een treinstation opknappen gaat niet zomaar. Voordat het zover is moet bijvoorbeeld eerst alle rotzooi worden opgeruimd. Werk aan de winkel dus!

In dit spel begin je met het opknappen van een paar oude treinstations. Wanneer je dit goed uitvoert krijg je steeds meer treinstations in je portfolio. Zomaar lukraak treinstations renoveren is er dus niet bij. Bij dit spel moet je het echt verdienen om naar het volgende level te gaan. Wie alle treinstations wilt opknappen moet zich eerst bewijzen onderaan de lat.