Train Sim World CD Key code kopen

Blaas op je fluit, check nog een keertje of er niemand instapt en sluit de deuren. Het is tijd om met Train Sim World het spoor te verkennen.

Wereld

Of je nu graag bezig bent met het strak laten rijden van een goederendienstregeling, of wilt genieten van New York suburbs, Train Sim World stelt je in staat dat te doen. Je hebt de keuze uit meerdere passagiers- en goederenroutes in de Northeast Corridor bij New York, een groot deel van de Britse rails en de mooiste routes van de Duitse baan. Of je nu graag een state-of-the-art Amtrak bestuurt, een kleine diesel naar Gronau of een intercity in de spits van Londen, de keuze is aan jou.

Nieuweling

Deze editie van Train Sim World is de eerste die ook naar de consoles komt. Voor nieuwelingen zijn er zeven tutorial levels die je de fijne kneepjes van het machinistenvak bijbrengen. Zo leer je stap voor stap wat de game kan, hoe jij het meeste uit je routes haalt en de uitdagingen kunt voltooien. Ook voor de doorgewinterde speler is er genoeg te beleven. Door de gedetailleerde wereld, verschillende locomotieven met ieder individuele eigenschappen, kan je uren zoet zijn met deze software.

Rustgevend

Hoewel de game je voor pittige uitdagingen stelt in de spits van grote metropolen, oogt het spel erg rustgevend. De natuur, omgevingen en ondergaande zon bekijken vanuit de first person view in de cabine is erg prettig. Door de veranderende weersomstandigheden, tijdstippen en omgevingen is het spel nooit saai en geniet je van een uniek uitzicht terwijl jij je reizigers blij maakt met een perfecte rit. Of je vracht keurig op tijd van kust naar kust rijdt. Train Sim World is verkrijgbaar voor Steam, PS4 en XboxOne.