Train Sim World 2020 Key Kopen. Train Sim World 2020 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Train Sim World 2020

Vergelijk prijzen en koop Train Sim World 2020 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Train Sim World 2020 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Train Sim World 2020 is een meeslepende eerste-persoon simulator, voor alle leeftijden. Je stapt aan boord van een trein en hebt volledige controle over de cabine, perfect voor iedereen, met een volledig interactieve cabine, informatie over locomotieven, echte routes en vele uren speelplezier.
Gemaakt en uitgegeven door Dovetail Games – TSW.

Allemaal aan boord!

Stap aan boord van de nieuwe Train Sim World 2020-editie en ontdek alles wat je nodig hebt om de nieuwe vaardigheden onder de knie te krijgen.

De nieuwe “Travel” -functie begeleid je voor meer dan 24 echte uren aan scenario’s, trainingsmodules en dienstregelingen van elke route; deze helpen je van missie naar missie, zodat je je vaardigheden kunt opbouwen.

Daarnaast geeft een nieuwe voortgangsmeter de honderden beschikbare spoorwegtaken die je kunt voltooien aan, terwijl je ondertussen alle routes leert beheersen.

Het spel bevat een verzameling geweldige routes: vecht je een weg omhoog langs de Spessartrampe-helling van Duitsland, navigeer door het metrostation New York Penn of bewonder het prachtige Victoria-station in Manchester. Bovendien vind je op elke route echte seinsystemen en een hoop nieuwe uitdagingen.

Begin een nieuwe reis

Train Sim World 2020 plaatst je in de stoel van de ingenieur van adembenemend authentieke machines. De Train Sim World-locomotieven, bootsen niet alleen heel exact het uiterlijk van echte treinen na, maar ook fysica onder de motorkap, cabines, bedieningspanelen, geluiden en zelfs het gevoel van de treinen.
Breng uw remdruk in evenwicht, controleer uw snelheid, beheer de tanken, schakelen en meer.

Stap aan boord van de nieuwe Train Sim World 2020-editie en ontdek wat nodig is om de nieuwe vaardigheden onder de knie te krijgen.
Begin vandaag nog aan je avontuur!